Pijnenburg Juweliers is een bekende en gevestigde naam in de juwelierswereld, vooral voor het verkrijgen van trouwringen in Den Bosch. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en is al meer dan 70 jaar actief in de branche. Het begon allemaal in 1946 toen de oprichter, de heer Pijnenburg, een kleine juwelierszaak opende in het centrum van Tilburg. Sindsdien heeft het bedrijf een lange weg afgelegd en is het uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde juwelierszaken in de regio. Zo staan ze bekend om de Hoge kwaliteit trouwringen en beschikken ze tevens over de grootste collectie trouwringen Den Bosch. Met altijd een scherpe prijs en een breed assortiment is Pijnenburg juweliers de trouwringen specialist in de buurt.

Trouwringen collectie 

Pijnenburg Juweliers heeft een uitgebreide collectie sieraden, horloges en trouwringen. Het assortiment bestaat uit bekende merken en designers, maar ook uit eigen ontwerpen. Het bedrijf heeft een team van ervaren en gepassioneerde juweliers die klanten kunnen helpen bij het vinden van het perfecte sieraad. Daarnaast biedt Pijnenburg Juweliers ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan voor sieraden en horloges.

Naast het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, staat klanttevredenheid hoog in het vaandel bij Pijnenburg Juweliers. Het bedrijf streeft ernaar om een persoonlijke en vriendelijke service te bieden aan elke klant die de winkel bezoekt. Het team van Pijnenburg Juweliers neemt de tijd om de wensen van de klant te begrijpen en advies te geven op basis van hun ervaring en expertise.

De locatie van Pijnenburg Juweliers

Pijnenburg Juweliers is gevestigd in het centrum van Tilburg en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Zo vindt je op 20 minuten al trouwringen Den Bosch. Het bedrijf heeft een mooie en moderne winkel met een warme en uitnodigende sfeer. Klanten kunnen hier in alle rust en privacy hun keuze maken uit de uitgebreide collectie sieraden en horloges.

Al met al is Pijnenburg Juweliers een juwelier die bekend staat om zijn kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid. Als je op zoek bent naar een mooi sieraad of horloge, of als je op zoek bent naar een betrouwbare juwelier voor reparatie- of onderhoudsdiensten, dan is Pijnenburg Juweliers zeker een bezoekje waard. Daarnaast is met het nieuwe Rauschmayer store in store principe nog gemakkelijker om de perfecte trouwringen te vinden. Met verschillende soorten trouwringen vind u ook ongetwijfeld een unieke trouwring voor uw bruiloft. Neem gerust contact met ons op om de mooiste trouwringen te bezichtigen.